Home > Mixx > nge Blog di Tumblr

nge Blog di Tumblr

Hi There !

hehhee.. i’m back, kemaren baru bikin Blog juga di Tumblr.com

tampilannya menarik, enaknya bisa masuk2in quotes, video, lagu, dll deh,
themesnya pun ga kalah seru,ivanjaya.nethihi.. jadi bingung nih punya 2 blog sekarang, di tumblr ama blogger.. hehehe… mudah2an aja bisa jalan dua duanya :p

buat yang belom tau, tampilan tumblr kayak gimana, nih aku kasi screenshot dari punyaku yaa🙂

kurang lebi kayak gitu deh,. asik kann? hehehe..
cobain aja deh,

ato check blog tumblr saya di http://renandavintage.tumblr.com/
bagi yang punya follow saya yah

thanks ivanjaya.net

Categories: Mixx
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: